Prachtige nagels en exclusieve nail design! Speciaal voor de mode bewuste vrouw!

 MNQ Nail Design (MNQND)

In mijn salon gaat het allemaal om hygiene, service en innovatie. Ik ben voortdurend op zoek naar de allernieuwste nagel en beauty trend, producten en technieken om voor u de perfecte nagels en de meest trendy nailart en design creaties aan te kunnen bieden. Er zijn natuurlijk veel verschillende behandelingen mogelijk, of u kunstnagels wil laten plaatsen passend aan uw levenstyle of een lekker onspannen spa manicure of pedicure naar keuze ben ik dan volledig in staat om samen met u een correct behandeltraject samen te stellen. En dan bent u bij mij op het juiste adres. 
De specialiteit van mijn salon is Kwaliteit nagels, Royal gelpolish manicure, Nailart en design.Nederlandse kampion Master nailart 2011

                                                                                                                                            -MnQ


MNQND SERVICES

Als freelance nailart & design docent, bied ik mijn diensten aan professionele instanties en met een doel voor ogen, het stimuleren van de technische vakbekwaamheid van zowel beginnende als gevorderde nagelstylisten. 

En zo adviseer, creëer en realiseer ik continue nieuwe design programma's voor mijn klanten en ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën en de laatste trends in de nagelvak. 

 

WAT KAN IK U BIEDEN

MNQND EDUCATION PROGRAM 

Technische opleidingen in de technieken acryl en gel - Perfectie trainingen in de technieken acryl en gel

 

AMAZING HANDPAINTED, NAILART & DESIGN PROGRAM

Diverse nailart & design opleidingen in basis en gevorderde niveaus

Dit is allemaal mogelijk bij u op locatie (professionele instanties zoals groothandels, opleiding instituten  enz.), bij mij op locatie of prive.

Voor vragen en of boekingen bij u op locatie, kunt u gerust contact met me opnemen via mijn contact pagina of email naar MNQND@hotmail.comClasses  Netherland, Romania , Rome, Italy, Curacao, Belgium, France & more